Det närmar sig Island Games!

Nu är det 5 veckor kvar till Island Games som spelas på Gotland V 26. På bilden bredvid ser vi delar av lagvärdarna.

Fotbollen hade en första träff med våra lagvärdar i tisdags.

Lagvärdarna kommer ansvara för varsitt fotbollslag och vara med laget innan, under och efter matcherna.

Föreningsbesök i Hangvar!

Måndagen den 8 maj var Gotlands Fotbollförbund på besök hos Hangvar SK på Bilhandlarns arena. På bilden syns det glada gänget från Hangvars SK. Klubben bildades 1973. Stort tack till Hangvar SK för bra diskusioner om den gotländska fotbollen samt GFF och Hangvar SK. Gotlands Fotbollförbund fortsätter med sitt arbete att besöka föreningarna.

Föreningsbesök

Torsdagen den 27 april var Gotlands Fotbollförbund på besök hos Fardhem Garda BK. På bilden ses Fardhem Garda BK:s styrelse. Gotlands Fotbollförbund håller på att besöka samtliga fotbollsföreningar på Gotland och dessa besök skall vara återkommande framåt under lång tid för att vara närmare verksamheten i föreningarna. Syftet är att informera om förbundets verksamhet, diskutera fotbollen på Gotland samt alla övriga frågor som kan föra fotbollen på Gotland framåt. Stort tack till Fardhem Garda BK för bra samtal!

Landslagets Fotbollskola 2017

Föreningsanmälan görs genom att gå in under fliken till vänster som heter Landslagets Fotbollskola. Där finns anmälningsmodul. Allmänt om landslagets Fotbollskola tryck HÄR

Island Games 2017

Arbetet till nästa års stora händelse Island Games på Gotland är påbörjat!

Ledare för damlaget är Per Olsson Appelgren och Dennis Gabrielsson och för herrlaget är det Mikael Waktel och Jocke Lindgren. Alla fyra har stor erfarenhet av gotländsk fotboll samt alla våra spelare och kommer tillsammans med teamledaren swixen Håkansson plocka ut lagen som skall representera de gotländska färgerna i spelen.

Några kontakter med spelare och klubbar kommer påbörjas unde de närmaste månaderna men det mesta kommer ske under första delen av 2017. Alla ni spelare som är sugna att vara med uppmanas nu att hålla bollen i rullning och satsa på fotbollen ytterligare 1 år så hoppas vi att vi ses vid invigningen som går av stapeln midsommarhelgen 2017

Visa alla nyheter