GFF:s nya fotbollsutbildare!

Nu är det helt klart. Från och med den 1 januari 2018 tillträder Kristoffer Ahl sin nya tjänst som fotbollsutbildare på heltid hos Gotlands Fotbollförbund. Hjärtligt välkommen Kristoffer!

Läs mer-tryck på rubriken.

Kristoffer har många år inom den gotländska fotbollen som ledare och tränare och har även varit verksam inom GFF tidigare. Kristoffer ersätter Dennis Gabrielsson som har fått nytt uppdrag i Stockholm. Tjänsten utökas från halvtid till heltid. Några av Kristoffers huvudsakliga ansvarsuppgifter blir NIU, spelarutbildning pojkar och flickor, stötta spelarutbildningen i föreningarna, organisera tränare och domarutbildningar. Kristoffer kommer också att jobba med SvFF:s nationella fotbollsutbildare, Lotta Hellenberg, som kommer att besöka Gotland minst varje månad.

Det här är en viktig utökad satsning som GFF gör för att stärka resurserna inom gotländsk fotboll. GFF lägger nu ned mer arbetskraft och resurser som alltså kommer ännu närmare föreningar, ledare och spelare vilket är helt i linje med Svenska Fotbollsförbundet.